Fayda Sağlayan Bir Dönüşüm Modeli

Bilet Dükkanı, dijital teknolojilerle yenilediği iş modeli sayesinde etkili bir şekilde büyüyor. Bilet Dükkanı CEO’su Ercan Uzman, "2 bin 600 acente ve yüzlerce çözüm ortağımız ile 190 ülkede konforlu bir seyahat deneyimi sağlıyoruz. Önümüzdeki günlerde Orta Doğu’da yatırım fırsatlarını takip ediyoruz" diyor.

22 Şubat 2024 1dk okuma

Bilet Dükkanı, dijital teknolojilerle yenilediği iş modeli sayesinde etkili bir şekilde büyüyor. Bu hızlı büyüme turizm sektöründe örnek bir iş modeline dönüşebilir. Bilet Dükkanı CEO’su Ercan Uzman, “2 bin 600 acente ve yüzlerce çözüm ortağımız ile 190 ülkede konforlu bir seyahat deneyimi sağlıyoruz. Önümüzdeki günlerde Orta Doğu’da yatırım fırsatlarını takip ediyoruz” diyor.

fortune-ercan-uzman.webp

Turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketlere yazılım çözümleri sunan Bilet Dükkanı, bu yıl “Akıllı Seyahat” mottosu ile biletdukkani.com seyahat portalını  kurdu. Artık son tüketicilerle doğrudan etkileşime giren şirket, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde oldukça ilgi görüyor. Portalda herkesin kendine uygun bir seçenek bulabileceği cazip indirimler ve özel kampanyalar bulunuyor. Bilet Dükkanı CEO’su Ercan Uzman ile yenilikçi hizmetlerinin yanı sıra şirketin önümüzdeki döneme dair büyüme planlarını konuştuk.

Haberin devamı için;
www.fortuneturkey.com 

22 Şubat 2024 1dk okuma

YORUMLAR

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Zehra Erdin
220 Yazı