Yılın En İyi Online Seyahat Sitesi Seçildik

Pazarlama Türkiye tarafından düzenlenen E-Ticaret Zirvesi’nde, turizm sektöründeki 30 yılı aşkın deneyimimiz ve Akıllı Seyahat mottosuyla her geçen gün yerelde ve globalde artan başarımız ile 2023 yılının en çok tercih edilen online seyahat portalı seçildik ve kullanıcılarımızın oylarıyla "Yılın Online Seyahat Sitesi" ödülünü aldık.

16 Ocak 2024 2dk okuma

Pazarlama Türkiye tarafından düzenlenen E-Ticaret Zirvesi’nde “Yılın Online Seyahat Sitesi” ödülünün sahibi olduk.

Türkiye’nin en geniş kapsamlı etkinliklerinden olan E-Ticaret Zirvesi, Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Pazarlama Türkiye tarafından düzenlenen etkinlikte Bilet Dükkanı olarak biz de yerimizi aldık. Etkinlikte; teknoloji girişimleri, dijitalleşen şirketler, B2B ve B2C şirketleri, medya ve iş dünyasının değerli isimleriyle birlikte fark yaratanlar, markalar ve geleneksel perakendecilerden oluşan geniş bir topluluk ağırlandı. 250’den fazla sektör profesyonelinin katılımı ile e-ticaret şirketlerinin dijital dönüşüm süreçleri, sürdürülebilirliği ve ivmeyi korumak adına benimsedikleri yeni stratejileri, müşteri memnuniyeti ve deneyimleri hakkında söyleşiler gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında e-ticaret alanında gelişmiş hizmet sunan başarılı firmalar ödüllendirildi. Turizm sektöründeki 30 yılı aşkın deneyimimiz ve Akıllı Seyahat mottosuyla her geçen gün yerelde ve globalde artan başarımız ile en çok tercih edilen online seyahat portalları arasında yerimizi alırken kıymetli kullanıcılarımızın oylarıyla "Yılın Online Seyahat Sitesi" ödülünü aldık.

MicrosoftTeams-image (5).png

Ödül hakkında açıklama yapan Bilet Dükkanı CEO’muz Ercan Uzman, "30 yılı aşkın tecrübemiz ile teknolojiye yaptığımız yatırımlarla birlikte turizm sektörünün gelişimine büyük katkı sağladık.  2023'te aldığımız önemli bir kararla, son tüketicilere de hizmet vermeye başladık. "Akıllı Seyahat" mottosu ile yola çıktık ve biletdukkani.com seyahat portalını kurduk. Bu kararla, Bilet Dükkanı'nı sadece B2B bir çözüm sağlayıcısı olmaktan çıkarıp son tüketicilerle doğrudan etkileşime giren bir marka haline getirdik. Ayrıca, Türkiye'deki başarımızın ardından 2022 yılında Almanya pazarında da hizmet vermeye başladık. Şu an Türkiye, Almanya ve Amerika'da toplam yedi ofisimiz bulunuyor. Türkiye'de 2.500 acente, yurt dışında ise 1.500 acente ile çalışıyoruz, gelişmiş otomasyon ve rezervasyon teknolojisi ile kompleks taleplerde yaratıcı çözümler sunuyoruz. Global yatırımlarımız ile büyüme hedeflerimizi gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Yönetim kadromuzun vizyonu ve desteği, ekibimizin emekleri ile kazandığımız ödülden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Bizi 2023 yılının en iyi online turizm platformu seçen ve Bilet Dükkanı’nı tercih eden tüm kullanıcılarımıza çok teşekkür ederiz.

16 Ocak 2024 2dk okuma

YORUMLAR

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Zehra Erdin
220 Yazı