Gaziantep - Osmaniye Otobüs Bileti

Gaziantep - Osmaniye Otobüs Bileti Genel Bilgileri

300 TL Ucuz Otobüs Bileti Tahmini Fiyatı
132 KM Mesafe
Has Diyarbakır Popüler Firma
1 Saat 36 Dakika Sefer Süresi

En Ucuz Gaziantep Osmaniye Otobüs Biletleri

Gaziantep
Osmaniye
TL300

Gaziantep Popüler Otobüs Biletleri

Gaziantep Varışlı Otobüs Biletleri

Osmaniye Araç Kiralama Noktaları

Sıkça Sorulan Sorular

Gaziantep Osmaniye arası otobüs yolculuğu 1 ila 3 saat arası değişiklik gösterir.
Gaziantep Osmaniye otobüs bileti fiyatları ortalama 300 TL'dir.
En ucuz Gaziantep Osmaniye otobüs bileti için Bilet Dükkanı'nda otobüs firmalarını ve fiyatlarını karşılaştırabilir, erken rezervasyon ve kampanya fırsatlarını değerlendirerek en uygun fiyatla biletinizi satın alabilirsiniz.
Gaziantep'ten Osmaniye'ye giderken; Aktoprak, Nurdağı, Bahçe ve Düziçi'nden geçilir.

Sizin İçin Hazırladıklarımız

Avantajlı Gaziantep Osmaniye Otobüs Bileti


Birbirine çok yakın iki komşu il arasında seyahat etmenin en pratik yollarından biri de şehirlerarası otobüse binmek. Hemen batıdaki komşuları Osmaniye’ye gitmek isteyen Gaziantepliler daha uygun fiyatlara seyahat planı yaparken Bilet Dükkanı’ndan Gaziantep Osmaniye otobüs bileti alıyor.

Gaziantep Osmaniye otobüs seyahati hakkında merak ettiğin soruların yanıtını, rehber niteliğindeki bu içerikte bulacaksın. Gaziantep'ten Osmaniye otobüs bileti ile yola çıkmadan önce Osmaniye otelleri ve Osmaniye araç kiralama hizmetleri için Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilir, Osmaniye'ye hava yolu ile ulaşmak isterseniz, uçak bileti sayfamız üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Osmaniye Otobüs Seyahati Hakkında


İki komşu şehir oldukları için Gaziantep’ten Osmaniye’ye yılın her günü her saat, farklı otobüs firmaları tarafından sayısız otobüs seferi düzenlenmektedir. Gaziantep’ten Osmaniye’ye yapılan otobüs seferleri ortalama olarak sadece 1,5 saat sürüyor.

Bilet Dükkanı aracılığıyla da satın alabileceğin, Gaziantep Osmaniye otobüs bileti satışı yapan firmalardan bazılarını senin için sıraladık: Seç Turizm, Yeşil Erciş Seyahat, Zümrüt Seyahat, Yeni Midyat Turizm, Yeni Erciş İtimat Seyahat, Yazar Tur, Star Diyarbakır, Siirt Kurtalan Ekspres, Özlem Diyarbakır, Özlem Cizre Nuh, Özlem Batman Turizm, Özkaymak, Öz Has Bingöl, Öz Elazığlılar Seyahat, Öz Diyarbakır Seyahat, Nevşehir Seyahat, Midyat Güneydoğu Seyahat, Mersin Nur Turizm, Lider Muş Tur, Kapadokya VIP Turizm, Isparta Petrol Turizm, Has Diyarbakır Seyahat, Güney Akdeniz Seyahat, Cizre İtimat, Çayırağası Vip, Can Dersim Tuncelililer, Ben Turizm ve Astor Seyahat.

Gaziantep Osmaniye Otobüs Bileti Fiyatları


2024 yılı mayıs ayı itibariyle Gaziantep Osmaniye otobüs bileti fiyatları 150 TL’den başlayarak 450 TL’ye kadar çıkmakta ve fiyatlar firmadan firmaya göre değişiklik göstermektedir. Gaziantep Osmaniye otobüs bileti fiyatları ortalama olarak 200 TL’dir. En ucuz Gaziantep Osmaniye otobüs bileti avantajlarla dolu Bilet Dükkanı’nda seni bekliyor.

Gaziantep Otogar'a Nasıl Gidilir? 


Şehir merkezine yakın bir konumda, yalnızca 6 km uzaklıkta yer alan Gaziantep Otogar’a nasıl gidilir bu başlık altında adım adım anlattık. Şehrin hemen hemen her noktasında bulabileceğin sarı taksilere binerek ya da Bilet Dükkanı’ndan Gaziantep araç kiralama ve Gaziantep transfer işlemlerinden kendine en uygun olan için önceden rezervasyon yaparak en hızlı şekilde Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne gidebilirsin.

Toplu taşımayla Gaziantep Otogar’a nasıl gidilir? B38 Karataş 1 – Otogar, B46/ B59/ B75 Otogar – Mavikent, B58/ B76 Otogar – Karataş 2, 1-1/ 1-2/ 1-3/ 1-4/ 1-5/ 1-6 Otogar – Balıklı, 4-1/ 4-2 Otogar – Yukarıbayır, 4-3/ 4-4/ 4-7/ 5-1/ 5-2/ 5-3 Otogar – Çocuk Hastanesi, 12-1 Otogar – 60. Yıl, 8-1/ 8-1/ 8-3 75. Yıl – Otogar, B50 Hayvanat Bahçesi – Otogar ve 24 Otogar – Düztepe numaralı belediye otobüsleri şehrin farklı noktalarından geçerek otogara uğruyor.

Gaziantep Osmaniye otobüs bileti satın aldığın firmanın şehir merkezi ve otogar arasında hizmet veren ücretsiz yolcu servisleri olabilir. Bu servislerin olup olmadığını, eğer varsa durak ve saat bilgilerini öğrenmek için firmayla iletişime geçmeni tavsiye ederiz.

Osmaniye Otogar'dan Şehir Merkezine Ulaşım


Osmaniye Şehirlerarası Otobüs Terminali Osmaniye şehir merkezine yalnızca birkaç dakikalık sürüş mesafesinde, Merkez ilçenin Yunus Emre Mahallesi sınırları içinde yer almaktadır.

Osmaniye Otogar’dan şehir merkezine ulaşım için en hızlı ve konforlu yol gelen yolcu kapısında bekleyen ve 7/24 hizmet veren otogar taksilerine binmek olacaktır. Bunun yanı sıra Bilet Dükkanı’ndan Osmaniye Otogar araç kiralama ya da Osmaniye Otogar transfer işlemleri için rezervasyon yaparak şehrin dilediğin noktasına gidebilirsin. 

Otogardan kalkarak şehir merkezine giden özel halk otobüsleri ve Osmaniye’nin diğer ilçelerine giden minibüslere de binebilirsin.

Gaziantep Osmaniye otobüs bileti satın aldığın firmanın yolcu servisleri olup olmadığını öğrenerek otogardan şehir merkezine ulaşımını ücretsiz sağlayabilirsin.

Osmaniye'de Hafta Sonu Gidilecek Yerler

  • Osmaniye Masal Park
  • Çiftmazı Tabiat Parkı
  • Karaçay Şelalesi
  • Berke Barajı
  • Gafarlı Taş Köprü


Osmaniye'de Gezilecek 5 Yer


Eskiden Adana’nın bir ilçesi olup sonradan ile çevrilen, Akdeniz’in içeri kısımlarında kalan küçük ama güzel şehri Osmaniye’de gezilecek 5 yer:

  1. Kastabala Antik Kenti

    Osmaniye şehir merkezine yaklaşık 12 km uzaklıkta yer alan Kastabala (Hierapolis) Antik Kenti’nin tarihi M.Ö. 1. yüzyıla kadar uzanır. Kent, özellikle Roma İmparatorluğu döneminde önemli bir yerleşim ve kültür alanlarında öne çıkan stratejik bir merkezdi.

  2. Toprakkale Kalesi

    İl merkezine yaklaşık 10 km mesafedeki bu kale, Adana – Osmaniye yoluna hakim bir tepe üzerinde yer alıyor. Kale, Orta Çağ’da Haçlılar tarafından inşa edilmiş olup muhteşem bir manzaraya sahiptir.

  3. Karatepe – Aslantaş Açık Hava Müzesi

    Kadirli ilçesi sınırlarında yer alan bu müze, Hitit dönemine ait kalıntıları barındırır. Hitit Kralı Asitawada’nın yazıtları ve kabartmaları özellikle ilgi çekicidir.

  4. Haruniye Kaplıcaları

    Düziçi ilçesinde yer alan bu kaplıcalar, şifalı termal suları ile biliniyor. Özellikle suların romatizma ve cilt hastalıklarına iyi geldiği söylenir.

  5. Ala Cami

    Kadirli ilçesinde bulunan bu cami, Roma dönemine ait bir yapının üzerine inşa edilmiş olup Osmanlı mimarisinin güzel örneklerinden biridir.


Osmaniye'de Ne Yenir?

  • Mahluta Çorbası
  • Tirşik
  • Zorkun Tava
  • Kömbe