İzmir - Giresun Otobüs Bileti Genel Bilgileri
1250 TL
Ucuz Otobüs Bileti Tahmini Fiyatı
|
1240 KM
Mesafe
|
Ali Osman Ulusoy
Popüler Firma
|
17 Saat 30 Dakika
Sefer Süresi
|
En Ucuz İzmir Giresun Otobüs Biletleri
İzmir Popüler Otobüs Biletleri
İzmir Kalkışlı Otobüs Biletleri
İzmir Varışlı Otobüs Biletleri
Giresun Popüler Otobüs Biletleri
Giresun Kalkışlı Otobüs Biletleri
Giresun Varışlı Otobüs Biletleri
Giresun Araç Kiralama Noktaları
Sıkça Sorulan Sorular
Avantajlı Giresun Otobüs Seyahati
İzmir’den Giresun’a yapılan otobüs seyahatleri her ne kadar uzun sürse de günümüzde yerel ve ulusal otobüs firmalarının filoları oldukça yenilenmiş ve konforludur. Peki İzmir Giresun arası otobüsle kaç saat? İki şehir arasında yapacağın yolculuk yaklaşık 17 saat 30 dakika – 19 saat 30 dakika arasında sürecektir. Bilet Dükkanı web sayfası aracılığıyla da satın alabileceğin, İzmir Giresun otobüs bileti satışı yapan en popüler otobüs firmalarını aşağıda sıraladık:
Giresun Seyahat, Ali Osman Ulusoy, Fındıkkale Turizm, Sahil Seyahat, Lüks Karadeniz Seyahat, Kaptanoğlu Seyahat ve Kanberoğlu Turizm.
İzmir Giresun Otobüs Bileti Fiyatları
2024 yılı Ağustos ayı için İzmir Giresun otobüs bileti fiyatları güncellenmiştir. 2024 yılı Ağustos ayına ait İzmir Giresun otobüs bileti fiyatları 1250 TL’den başlayarak 1400 TL’ye kadar çıkmaktadır.
Biletlerin en uygun fiyatlı ve güncellenmiş halini görmek için hemen Bilet Dükkanı’ndan İzmir Giresun otobüs bileti araması yapabilir, farklı firmaların aynı gün içindeki İzmir Giresun otobüs seferlerinin saat ve fiyatlarını aynı sayfa üzerinde karşılaştırarak en ucuz olanı satın alabilirsin.
İzmir Otogar'a Nasıl Gidilir?
İzmir’in merkez ilçelerinden biri olan Bornova’da, Işıkkent’te yer alan İZOTAŞ İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne en hızlı şekilde gitmek için şehrin her yerlerinde bulabileceğin taksilere binebilir ya da Bilet Dükkanı’ndan İzmir araç kiralama ve İzmir transfer araç işlemlerinden bütçe ve beklentilerine en uygun olan için rezervasyon yapabilirsin.
Toplu taşımayla İzmir Otogar’a nasıl gidilir? Şehrin farklı noktalarından kalkan 54, 204, 227, 302, 555 ve 800 numaralı ESHOT belediye otobüslerine binebilirsin. Otobüslerde temassız özelliği olan kredi kartları geçerlidir. Ayrıca ESHOT dolmuşlarına binip otogara gitmeyi tercih edersen Adliye, Eski Çamlık, Şaraphane – Yeşildere, Karabağlar Mezarlık, Osmangazi, Işıkkent – Toki ve Cengizhan’dan kalkan dolmuşların Yeni Garaj’a gittiğini ekleyelim.
Bütçeyle seyahat eden ve fazla yükü olmayan İzmir Giresun otobüs bileti sahiplerine önerimiz, bilet aldıkları otobüs firmasının İzmir’de otogar ve şehir içi arasında sefer yapan ücretsiz ulaşım servisi olup olmadığını öğrenmeleri olacaktır.
Giresun Otogar'dan Şehir Merkezine Ulaşım
Şehir merkezine sadece 3 km uzaklıkta yer alan Giresun Otogar’dan şehir merkezine ulaşım için 7/24 hizmet veren otogar taksilerine binebilir ya da Bilet Dükkanı’ndan Giresun Otogar transfer araç işlemi için rezervasyon yapabilirsin. Bizim önerimiz Giresun Otogar araç kiralama işlemi yapman, bu sayede hem otogar ve şehir merkezi arası ulaşımını sağlayabilir hem de Giresun’un dört bir yanına yayılmış yaylalarını ulaşım sıkıntısı yaşamadan keşfedebilirsin. Giresun Otogar araç kiralama fırsatları da Bilet Dükkanı’nda seni bekliyor.
Otogardan kalkarak şehir merkezine giden 1 ve 2 numaralı belediye otobüslerine ya da Giresun’un Görele, Tirebolu ve Dereli gibi ilçeleri ve Ordu, Trabzon gibi komşu illere giden minibüslere binerek toplu taşımayla Giresun Otogar’dan şehir merkezine ulaşım sağlayabilirsin.
İzmir Giresun otobüs bileti satın aldığın firmanın Giresun Otogar ve Giresun şehir merkezi arasında hizmet veren ücretsiz yolcu servisleri olabilir. Bu konuda detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçmeni tavsiye ederiz.
Giresun'da Gezilecek Yaylalar
İzmir Giresun otobüs bileti alanların en merak ettiği yerlerin başında Giresun’da gezilecek yaylalar geliyor:
- Sis Dağı Yaylası
- Kümbet Yaylası
- Karagöl Yaylası
- Paşakonağı Yaylası
- Bektaş Yaylası
Giresun'da Gezilecek 5 Yer
Zeytinlik: Alışılagelmiş Osmanlı evlerinin aksine Avrupai bir mimariye sahip Zeytinlik bölgesi üçüncü derece kentsel sit alanı ilan edilerek UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne aday gösterilmiş. 19. Yüzyılda Avrupa’ya fındık ihtacatı yapan tüccar ve armatörlerin kendileri için yaptırdığı Zeytinlik evlerinin malzemeleri Marsilay’dan getirilmiş.
Gelin Kayası: Evlendirileceği adamla evlenmek istemeyen kızın “evleneceğime taş olayım” duası efsaneye göre kabul olmuş ve Mesudiye Köyü tepelerinde bir kayaya dönüşmüş.
Meryem Ana Manastırı: Giresun şehir merkezine uzak bir konumda yer alan Şebinkarahisar ilçesi Giresun’un 2000 yıllık tarihine ışık tutuyor. Kayaların oyulmasıyla yapılan kiliselerde bir zamanlar halk gizlice ibadet yaparmış.
Giresun Adası: Karadeniz’in tek adası olan Giresun Adası anakaraya 1,5 km uzaklıkta yer alıyor. Mitolojide Herkül’ün burayı ziyaret ettiğine inanılıyor, ada antik döneme ait sur ve manastır kalıntılarıyla dolu.
Kapu Cami: Fatih Sultan Mehmet’in talimatlarıyla 1400lü yıllarda yapılan Kapu Cami adını kuzeyindeki süslü ve ahşap giriş kapısından almış.
Giresun'da Ne Yenir?
- Hamsi Tava
- Görele Pidesi
- Isırgan Otu Yemeği
- Fasulye Diblesi
- Karalahana Çorbası
- Fındıklı Baklava