Erken Rezervasyon Fırsatları Nelerdir?

Bilet Dükkanı olarak erken rezervasyon fırsatları nelerdir, kişiye ne gibi avantajlar sunar, en iyi erken rezervasyon fırsatları için ne kadar süre öncesinden işlem yapılmalı gibi pek çok soruya cevap vereceğiz.

19 Eylül 2023 6dk okuma

Keyifli bir tatil hayaliyle yıl boyunca yoğun tempoda çalışanlar burada mı? Hepimiz, erken rezervasyonun, tatil için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Peki ya erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmamak için bir sonraki yılın kampanyalarına bakarak geçirdiğimiz çalışma dönemlerimizde, gerçekten de erken rezervasyon fırsatlarının neler olduğunu biliyor muyuz?

Bilet Dükkanı olarak erken rezervasyon fırsatları nelerdir, kişiye ne gibi avantajlar sunar, ortalama ne kadarlık bir yüzdede kazanç sağlar, en iyi erken rezervasyon fırsatları için ne kadar süre öncesinden işlem yapmalısınız gibi pek çok soruya cevap vereceğiz.

Erken Rezervasyon Ne Kadar Süre Önce Yapılmalı?


En iyi erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilmek için genel yargı, planladığınız tatilden yaklaşık 7 – 8 ay önce rezervasyon yapmanız yönündedir. Böylelikle enflasyon dalgalanmaları, kur artışı ve benzeri faktörler, ön ödeme yaptığınız erken rezervasyonları etkilemeyecek ve çok daha uygun fiyatlara tatil yapabileceksiniz.

erken-rezervasyon.webp

Erken Rezervasyonun Avantajları Nelerdir?


Yıllık iznini mükemmel bir tatil ile değerlendirmek isteyen çalışanlar, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak isterler. Bu noktada, erken rezervasyon avantajlarının neler olduğunu da kapsamlı bir şekilde sizlere anlatmak istiyoruz. Zira, erken rezervasyon demek yalnızca daha avantajlı fiyatlar anlamına gelmemektedir. İstediğiniz konaklama merkezinde yer bulma, fazladan hizmetlere paket halinde ödeme yapabilme gibi imkanları da beraberinde getirmektedir. 

İşte Bilet Dükkanı olarak sizler için hazırladığımız ‘Erken Rezervasyon Fırsatları Nelerdir?’ başlıklı yazımızda, erken rezervasyonun avantajlarını derlediğimiz listemiz… 

  • Uygun Fiyatlar
  • Esnek Tarih ve Konum Alternatifleri
  • Daha İyi Oda, Daha İyi Konaklama
  • Planlama Kolaylığı
  • Değişiklik ve İptal Avantajları
  • Uygun Ulaşım
  • Etkinlik Biletlerine Kolay Ulaşım
  • Fazlaca Restoran Seçeneği
  • Avantajlı Paket Ayrıcalıkları
  • Ucuza Araç Kiralama

Uygun Fiyatlar

Erken rezervasyon fırsatları nelerdir denince ilk akla gelen pek tabi ki uygun fiyatlar olacaktır. Gerçekten de tatilinizden 7-8 ay önce yaptırdığınız rezervasyonla çıkacağınız tatil, çok daha uygun fiyatlara denk gelecektir.

erken-rezervasyon-ne-ise-yarar.webp

Esnek Tarih ve Konum Alternatifleri

Erken rezervasyon fırsatları arasında belki de en güzel avantajlı nokta, istediğiniz tarih ve konumu seçme özgürlüğünüzün bulunmasıdır. Zira, “Şu otelde yer kalmamış” “Bu oda tutulmuş” ya da “O tatil beldesine uçuş kalmamış” gibi dertleriniz olmadan, istediğiniz konumda ve tarihte tatil yapma imkanından faydalanırsınız. 

Daha İyi Oda, Daha İyi Konaklama

Erken rezervasyon fırsatları nelerdir sorusuna verdiğimiz 10 farklı maddeden oluşan cevaplardan bir diğeri de pek tabii daha iyi oda ve konaklama avantajı. Zira, erken rezervasyon yaptığınız takdirde, konaklama mekanlarındaki imkanlardan çok daha uygun fiyata erişim sağlayabildiğiniz için daha fazlasını seçebiliyorsunuz. Öte yandan, güneş görmeyen ya da manzarasız odalara da tonlarca para harcamadan, istediğiniz odayı seçebilme imkanına erişiyorsunuz. Bilet Dükkanı otel sayfasını ziyaret ederek erken rezervasyon fırsatlarını takip edebilir, kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz.

daha-iyi-konaklama.webp

Planlama Kolaylığı

Erken rezervasyon fırsatlarından bahsediyorsak, mutlaka tatil planlama konforundan da söz etmemiz gerekir. İstediğiniz konum ve konaklama seçeneklerini, en beğendiğiniz odaları seçerek ve uygun fiyatlı bir şekilde de ödeme yaparak oluşturacağınız erken rezervasyonlarınız, tatilinizi planlama aşamasında da işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. 

Değişiklik ve İptal Avantajları

Bilet Dükkanı olarak “Erken rezervasyon fırsatları nelerdir?” sorusuna cevap aradığımız yazımızda, karşımıza çıkan bir diğer avantaj da iptal ve değişiklik seçeneğidir. Hayallerinize hitap eden ve dilediğiniz gibi planladığınız esnek yapıdaki tatiliniz için yaptırdığınız erken rezervasyonlarda, değişiklik veya iptal haklarınızdan da yararlanabilirsiniz. Böylelikle, son dakikada bir aksilikle karşılaşsanız bile iptal ve değişiklik haklarınızı saklı tutarsınız. Erken rezervasyonunu yaptırdığınız tatile ise dilediğiniz zaman çıkarsınız.

Uygun Ulaşım

Erken rezervasyon fırsatlarından bir diğeri de uygun ulaşım imkanlarından yararlanabilmektir. Avantajlı uçak bileti hizmetiyle öne çıkan Bilet Dükkanı başta olmak üzere, tatile lokasyonunuza ulaşım için seçeceğiniz uçak biletleri de erken rezervasyonla çok daha uygun fiyatlara gelecektir. Bu sayede yalnızca erken rezervasyon ile konaklamada tasarruf etmiş olmakla kalmaz, uçak biletlerinizi de çok avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz. Bilet Dükkanı uçak bileti sayfasını ziyaret ederek erken rezervasyon fırsatlarını değerlendirebilir, avantajlı fiyatlara seyahat etme imkanı yakalayabilirsiniz.

uygun-ulasim.webp

Etkinlik Biletlerine Kolay Ulaşım

Bilet Dükkanı olarak sizler için listelediğimiz erken rezervasyon fırsatlarından bir diğeri de etkinlik biletlerine kolay ulaşabilmenizdir. Gideceğiniz tatil köyü, kamp alanı, motel veya 5 yıldızlı bir otelde ya da civar çevresinde gerçekleşecek; konser, tiyatro, karaoke partisi ve benzeri pek çok etkinliğe önceden bilet alabilir ve istediğiniz aktivitelerde gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Bu sayede, önceden yapacağınız planlama ile tatil yapacağınız yerdeki tüm aktivitelerden önceden haberdar olur ve bilet bulma sıkıntısı da yaşamazsınız.

Fazlaca Restoran Seçeneği

Erken rezervasyon fırsatları nelerdir sorusunun bir diğer cevabı da fazlaca restoran seçeneğine sahip olmanızdır. Son dakika rezervasyonlarını kabul etmeyen, bu nedenle de yer bulmakta zorlanacağınız ultra lüks restoranlar başta olmak üzere pek çok restorana önden rezervasyon yaptırabilir ve tatilinizde hiçbir aksaklık olmadan gönlünüzce eğlenebilirsiniz.

restoran.webp

Avantajlı Paket Ayrıcalıkları

Erken rezervasyon fırsatlarını listelediğimiz yazımızın yavaş yavaş sonlarına doğru gelirken, en önemli avantajından bahsetmek istiyoruz; avantajlı paketler. Peki ya nedir bu avantajlı paketler? Hemen anlatalım.

Normal şartlarda en fazla bir ya da iki hafta öncesinden planlayacağınız bir tatilde, konaklama seçenekleriniz oldukça sınırlıdır. Bununla birlikte, konaklama merkezi imkanlarının da pek çoğunda kontenjanlar dolmuş olur. Yetmediği gibi bir de istediğiniz full konaklama paketlerinden satın alamayabilirsiniz. Örneğin, havalimanı ulaşım seçeneği için sizin son dakika yapacağınız bir tatil planlamasında, otelinizin yeterli aracı kalmamış olabilir ya da çevre gezileri için düzenlenen turlarda çoktan yerler dolmuş olabilir. Diğer bir yandan, masaj hizmeti almak istediğiniz takdirde, tatiliniz boyunca tüm masaj saatleri önceden randevu oluşturulmuş ve size yer kalmamış olabilir. İşte bu gibi durumlarla karşı karşıya kalmamanız için erken rezervasyon yapmanız gerekir. Erken rezervasyon dahilindeki avantajlı paketler ise genellikle full+full paketler olarak nitelendirilebilir. Konaklama, oda servisi, masaj, ıslak alanların kullanımı, gezi turlarına katılım gibi pek 

Ucuza Araç Kiralama

Erken rezervasyon fırsatları nelerdir sorusuna verdiğimiz 10 maddelik listenin sonuncusu da pek tabii ulaşımla ilgili ve ucuza araç kiralama… Planladığınız ve erkenden rezervasyonunu tamamladığınız tatiliniz için ucuza araç kiralama yapmanız da mümkün olacaktır. Zira, araç kiralamalarda da erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Bu sayede hem konaklama hem de ulaşım alanlarında erken rezervasyon fırsatlarını kullanarak keyif dolu bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Bilet Dükkanı araç kiralama sayfamız üzerinden kampanyalarımızı takip edebilir, erken rezervasyon fırsatlarımızdan faydalanabilirsiniz.

ucuza-arac-kiralama.webp

Hep söylediğimiz gibi; sen yeter ki iste, Bilet Dükkanı götürür seni istediğin yere. Üstelik erken rezervasyonlarda da en iyi kalite.
Bilet Dükkanı olarak şimdiden harika bir tatil geçirmenizi dileriz. 

19 Eylül 2023 6dk okuma

YORUMLAR

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Doğukan Akbaba
42 Yazı

Benzer Yazılar