Yeni Yılda Sıcak Sulara İnmek İçin Rotalar

Yeni yılda sıcak sulara inmek istiyorsanız Bilet Dükkanı’nın size özel hazırladığı rota önerileri ile bambaşka bir dünyadaymış hissine kendinizi bırakabilirsiniz. Mavinin her tonuna ayrı aşık olacağınız plajlar, yeşiliyle huzur bulacağınız tropik adalar ve tadı damağınızda kalacak lezzetli yemekler ile yeni yıl planı için hazır olun! 

4 Aralık 2023 5dk okuma

Tatil demek benim için yaz mevsimi demektir diyenler yeni yılda sıcak sulara inmek için plan düşünürken Bilet Dükkanı birbirinden avantajlı kampanyaları ile 2024’ü en güzel yerde karşılamanıza imkân sağlıyor. Hep hayalini kurduğunuz ülkelere uygun fiyatı uçak bileti alın ve seyahatiniz boyunca ihtiyacınız olacak otel, araç kiralama ve transfer hizmetlerinden güvenli bir şekilde yararlanın.  

Birleşik Arap Emirlikleri


Arap Yarımadası'nın güneydoğu köşesinde yer alan Birleşik Arap Emirlikleri, yeni yıl planı yaparken deniz-kum-güneş arayanların vazgeçilmezidir. Tertemiz plajlarda gezinmekten, zengin kültürünü ve tarihini keşfetmeye kadar çok sayıda aktivite yapabileceğiniz BAE, turistik mekanları ile 2024’ü karşılamanın en güzel adreslerinden biridir.

Dubai


Dubai yeni yıl planları için en gözde destinasyonların başında yer alır. Bilet Dükkanı’nın avantajlı fiyatlarından yararlanarak Dubai uçak bileti satın alabilir, konaklama için uygun fiyatlı Dubai otelleri seçeneklerine göz atabilirsiniz.

dubai (1).webp

Yeni yılda sıcak sulara inmek için rota arayanların merakla araştırdığı Dubai, ilginç yapıları ile kendine hayran bırakır. İnsan yapımı Dubai marinası, su boyunca uzanan gösterişli gökdelenleri ve şık otel ve restoranların önünden süzülen multimilyon dolarlık yatlarıyla Dubai'nin en seçkin bölgelerinden biridir. Kilometrelerce uzanan yürüyüş yollarında yeni yıl için akşam yemeği sonrası ay ışığında yürüyüş yapabilirsiniz.

Abu Dabi


Birleşik Arap Emirlikleri’nin bir diğer sıcak şehri Abu Dabi, Türkiye’den çok sayıda ziyaretçi alır. Yeni yıl için sıcak sulara inmek isteyenlerin rotası olan Abu Dabi hem doğal güzellikleri hem de tarihi yapılarıyla öne çıkarak misafirlerine kültür turizmi yaşatır.

Sanat meraklıları için ilk önerimiz Abu Dabi Louvre Müzesi’dir. Bu muhteşem müze, tüm sanat ve tarih severlerin mutlaka görmesi gereken bir müzedir. Saadiyat Adası'nda bulunan müze, ülkenin çeşitli medeniyetlerine ve dönemlerine ait sanat eserleri koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor. Müzenin mimarisi, ikonik kubbe şeklindeki çatısıyla da görülmeye değer.

abu-dabi.webp

Bunun yanında kartpostallara taş çıkaran fotoğraflar için Qasr Al Watan’ı görmeden Abu Dabi’den gitmeyin. BAE'nin zengin kültürü ve mirasını sergilemesiyle bilinen bu başkanlık sarayı, ülkenin büyüleyici geçmişini öne çıkarıyor. Qasr Al Watan sarayının içinde ışık gösterisini deneyimleyebilir, kütüphanesini ziyaret edebilir, çok çeşitli Abu Dabi yemeklerinin tadını çıkarabilir ve alışveriş yapabilirsiniz!

Hemen Bilet Dükkanı’ndan Abu Dabi uçak bileti alın, yeni yılda sıcak sulara inmenin keyfini çıkarın. Aynı zamanda yeni yıl gecesine denk geldiğinizde bu zaman kadar gördüğünüz en büyük havai fişek gösterisi şahit olabilirsiniz.

Filipinler


Filipinler uçak bileti almak bu zamana kadar geçirdiğiniz tüm yeni yıl planlarını size unutturacak. Ben yaz insanıyım  ve tatil demek deniz-kum-güneş diyorsanız Filipinler sizi kendine hayran bırakacak.

Filipinler; binlerce tropik adaları ve muhteşem plajları ile keşfedilmesi gereken muhteşem bir ülkedir. Mimaropa bölgesinde yer alan Palawan Adaları, Filipinler'de keşfedilecek en iyi yerlerden biri olarak öne çıkar. Kristal berraklığında turkuaz suyu ve 50.000 yılı aşkın tarihiyle burası, seyahatiniz sırasında keşfedeceğiniz cennettir.

filipinler.webp

Filipinler uçak bileti olanların işi biraz zor çünkü bu ülkenin her köşesi büyüleyici derece güzel. Buraya geldiğinizde, El Nido Kasabası'nda dolaşmadan ve muhteşem Bacuit takımadalarını ziyaret etmeden sakın geri dönmeyin. Bacuit takımadalarındaki her ada, bu zamana kadar görüp görebileceğiniz en görkemli karst kayalıklarına ve cam gibi berrak sulara sahiptir.

Yeni yıl planı yaparken sıcak yerler arayanların huzur bulacağı yerlerin başında gelen Filipinler’de çok sayıda beyaz kumlu plaj, gizemli mağara ve epik şelalele bulabilirsiniz. 

Mısır


Bilet Dükkanı’nın birbirinden avantajlı kampanyaları ile yeni yılda sıcak sulara inmek çok avantajlı. Üstelik Mısır'ı tercih ederseniz sadece 1.5 - 2 saatlik uçuş uzaklıkta.  

Mısır'ın başkenti Kahire; kültürel, dini, mimari ve lezzetli Mısır mutfağı ile sizi kendine hayran bırakacak. Sadece şehrin sokaklarında yürüyerek bile yüzlerce yıllık manzaraları görebilirsiniz. Elbette en önemlisi dünya harikası olan Giza Piramitleri’dir. Yeni yılda nefes kesen Mısır Piramitleri’ni keşfetmek istemez misiniz? Hemen Mısır uçak bileti satın alın, bu eşsiz coğrafyayı kaçırmayın. 

misir.webp

Yeni yılda eniz havası almak istiyorsanız Ocak ayında 14-22 derece arası olan Mısır’da sıcak suların tadını çıkarabilirsiniz. Örneğin Marsa Alam'ın güzel mavi sularında rengarenk mercanlar arasında tüplü dalış yapabilir; yunuslar ve deniz kaplumbağaları ile yüzme keyfi yaşayabilirsiniz. 

Malezya


Malezya, farklı dillerin ve kültürlerin kaynaştığı yerlerden biridir. Yeni yıl planı yaparken Güneydoğu Asya kültürüne yakından tanıklık etmek isterseniz Malezya size bambaşka bir dünyadaymışsınız hissi verecek.

Muhteşem kıyı şeritleri, tropik adaları ve güneşin kavurduğu mercan kayalıklarına ev sahipliği yapan Malezya en çok ziyaretçisini Kuala Lumpur şehrine alır.

Malezya uçak bileti aldıktan sonra Petronas Kuleleri’ni ve ışıltılı gökdelenleri ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca konaklama için de Bilet Dükkanı’nın Kuala Lumpur otelleri için ayrıcalıklı fiyatlarına göz atabilirsiniz.

malezya.webp

Dünyanın bambaşka bir köşesinde kafa dinlemek ve 2023 yılının stresinden kurtulmak istiyorum derseniz Sipadan Adası tam size göre. Dünyanın en çeşitli ve renkli deniz canlılarına sahip bir mercan adasıdır. Mavinin her tonunu doya doya yaşayacağınız Malezya yeni yıl için sıcak sulara inmek isteyenlerin en ideal tercihidir. Burada beyaz kumlu plajlarda ve güzel yeşil palmiye ağaçlarının altında huzur bularak ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Vietnam


Gezegendeki en inanılmaz doğa harikalarından bazılarına sahip olan Vietnam, şaşırtıcı güzelliğiyle ünlüdür. Kuzey Vietnam'ın sisli dağlarından, parıldayan pirinç tarlalarına ve büyüleyici şelalelerinden güney sahillerinin bembeyaz kumlarına kadar Vietnam adeta bir cennettir.

Venedik uçak bileti alarak UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Ha Long Körfezi’ni deneyimleyebilirsiniz. İpeksi, zümrüt yeşili suları ve yemyeşil yağmur ormanlarıyla kaplı karstlarıyla dünyaca ünlüdür.

vietnam.webp

Yumuşak suların tadını çıkararak yeni yıl için sıcak suların tadını çıkarırken Cua Van, Vung Vieng ve Cong Barajı gibi yüzen köylerin tadını çıkarabilirsiniz. Dünyanın en muhteşem manzaralarına Bilet Dükkanı'nın Akıllı Seyahat avantajları ile erişebilir, rüya gibi bir yeni yıl tatilinin tadını çıkarabilirsiniz. 

4 Aralık 2023 5dk okuma

YORUMLAR

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Zehra Erdin
220 Yazı

Benzer Yazılar