Kayseri - Samsun Otobüs Bileti

Kayseri - Samsun Otobüs Bileti Genel Bilgileri

700 TL Ucuz Otobüs Bileti Tahmini Fiyatı
454 KM Mesafe
Ali Osman Ulusoy Popüler Firma
5 Saat 12 Dakika Sefer Süresi

En Ucuz Kayseri Samsun Otobüs Biletleri

Kayseri
Samsun
TL700

Kayseri Popüler Otobüs Biletleri

Kayseri Kalkışlı Otobüs Biletleri

Kayseri Varışlı Otobüs Biletleri

Samsun Popüler Otobüs Biletleri

Samsun Kalkışlı Otobüs Biletleri

Samsun Varışlı Otobüs Biletleri

Sıkça Sorulan Sorular

Kayseri Samsun arası otobüs yolculuğu 5 ila 7 saat arası değişiklik gösterir.
Kayseri Samsun otobüs bileti fiyatları ortalama 700 TL'dir.
En ucuz Kayseri Samsun otobüs bileti için Bilet Dükkanı'nda otobüs firmalarını ve fiyatlarını karşılaştırabilir, erken rezervasyon ve kampanya fırsatlarını değerlendirerek en uygun fiyatla biletinizi satın alabilirsiniz.
Kayseri'den Samsun'a giderken; Yozgat, Çorum ve Amasya'dan geçilir.

İç Anadolu’nun gastronomi başkenti Kayseri’den Karadeniz’in şık şehri Samsun’a gitmek için otobüs bileti arıyorsan cevap Bilet Dükkanı’nda! Hemen en uygun fiyatlara Kayseri Samsun otobüs bileti alarak Samsun otobüs seyahati hakkında merak ettiklerin için web sayfamıza göz atmayı unutma. Kayseri'den Samsun otobüs bileti ile yola çıkmadan önce Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilir, Samsun otelleri ve Samsun araç kiralama hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.

Samsun Otobüs Seyahati Hakkında


Kayseri’den Samsun’a yapılan otobüs yolculukları 6 – 9 saat arasında sürmektedir. Kayseri Samsun otobüs bileti satan tüm firmaları aşağıda sıraladık: Ali Osman Ulusoy, Kanberoğlu Turizm, Has Karayolu Turizm, As Adana Seyahat, Metatur Turizm, Süha Turizm, Tokat Yıldızı Seyahat ve Topçam Turizm.

Kayseri Samsun Otobüs Bileti Fiyatları


Kayseri Samsun otobüs bileti fiyatları 500 TL’den başlayarak 700 TL’ye kadar çıkmaktadır. Kayseri Samsun otobüs bileti fiyatları firmadan firmaya değişiklik gösteriyor. Fiyatlar 2024 yılı Şubat ayına aittir. En güncel ve uygun fiyatlı Kayseri Samsun otobüs bileti için Bilet Dükkanı’na bakabilirsin.

Kayseri Otogar'a Nasıl Gidilir? 


Tıpkı herkes gibi Kayseri Samsun otobüs bileti sahipleri de şehir merkezinden otogara en uygun fiyata gitmenin yolunun Bilet Dükkanı’ndan geçtiğini biliyor. Hemen web sayfamızdan Kayseri araç kiralama ya da transfer işlemi için rezervasyon yap, şehrin dilediğin noktasından Kayseri Otogar’a özel araç konforuyla gitme fırsatını kaçırma.

7/24 hizmet veren taksilere binerek de Kayseri şehir merkezinden otogara gidebilirsin. Ayrıca Kayseri Samsun otobüs bileti satın aldığın firmanın ücretsiz yolcu servislerini kullanarak da otogara gidebilirsin.

Bunun dışında 900 Otogar-Talas, 901 Otogar-Beyazşehir ve 902 Otogar- Beyazşehir İldem belediye otobüslerine binerek doğrudan Kayseri Otogar’a gidebilirsin. Ayrıca 141, 142, 143, 145, 530, 533, 534, 535, 536 ve 606 numaralı otobüsler de otogardan geçerek şehir merkezinin farklı yerlerine uğruyor.

Samsun Otogar'dan Samsun Şehir Merkezine Ulaşım


Samsun Otogar’dan Samsun şehir merkezine ulaşım için pek çok yolcu araç kiralama seçeneklerini değerlendiriyor. Bu sayede sadece otogar ve şehir merkezi arasında ulaşımını değil, Samsun seyahatin süresince şehrin farklı noktalarına özgürce gidebilirsin. Samsun Otogar araç kiralama ve transfer işlemlerin için seni Bilet Dükkanı’na bekliyoruz.

Kayseri Samsun otobüs bileti satın aldığın firmayla iletişime geçerek, firmanın otogar ve şehir merkezi arasında ücretsiz yolcu servis hizmeti olup olmadığını öğrenmeni tavsiye ederiz.

Belediyeye bağlı Samulaş A.Ş. otobüslerinden T1 hattı üniversiteden, T2 hattı Cumhuriyet Meydanından ve T3 hattı ise Soğuksu mahallesinden geçerek otogara uğruyor. Otobüsler saat başı hareket ediyor.

Samsun'da Denize Girilecek Plajlar


Yaz ayları için Kayseri Samsun otobüs bileti satın aldıysan ve şehirde yeterince vaktin varsa denize de girebilirsin:

  • Atakum Plajı
  • Körfez Plajı
  • İnci Plajı
  • Fener Plajı
  • Hürriyet Plajı
  • Omtel Plajı


Samsun'da Gezilecek 5 Yer


Milli Mücadele’nin ilk adımlarının atıldığı, Atatürk’ün ayak bastığı tarihi, yeşil ve mavi şehir Samsun’da gezilecek 5 yer:

  1. Gazi Müzesi

    Atatürk’ün karargah olarak belirlediği ve şehri ziyaretleri sırasında konakladığı, kendisinin kişisel eşyalarının sergilendiği Gazi Müzesi bugün kapılarını ücretsiz olarak ziyaretçilere açıyor. Pazartesi günleri kapalı olan müze haftanın diğer günleri 08.00 – 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

  2. Asarkale ve Kaya Mezarları

    Savunma amacıyla Helenistik dönemde inşa edilen kale ve etrafında bulunan kayalara oyulmuş mezarlar ücretsiz olarak gezilebiliyor.

  3. Kabaceviz Şelaleleri

    Özellikle sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyen Samsunluların ilk adresi Çarşamba ilçesine bağlı Kabaceviz Şelaleleri oluyor. Burada piknik, dağ yürüyüşü ve kamp yapabilirsin.

  4. Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti

    İrili ufaklı 20 gölden oluşan ve 56 hektarlık alana yayılan, Bafra ve Alaçam ilçelerine yayılmış Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti doğal yaşamın en iyi korunduğu yerlerden. 1.100’den fazla farklı kuş türünün yaşamı sürdüğü bölge çoğunlukla sazlık ve bataklıktan oluşsa da kartpostallık manzaralara sahne oluyor.

  5. Çarşamba Tarihi Köprü

    Geçmişi uzun zaman önceye dayanmasa da şehir için bir o kadar kıymetli olan Çarşamba Tarihi Köprü Atatürk’ün talimatlarıyla 30lu yılların başlarında güçlendirilmiş ve bugün ülkemizin en uzun köprüsü olmuştur.


Samsun'da Ne Yenir?


Temiz hava ve bol yeşilliğin insanı daha hızlı acıktırdığı bir gerçek! Peki zaten doğuştan gurme olan Kayserililer Samsun’da ne yemeli? Gelin birlikte bakalım:

  • Bafra Pidesi: Ününü duymayan yoktur. Ülkemizin en güzel pidelerinden biri olan ve Bafra ilçesinde ortaya çıkan pide üstü kapalı, uzun ve ince hazırlanır. İçerisine bol kıyma koyulan pidenin üzeri kapatılıp pişirildikten sonra fırından sıcak sıcak çıktığı an üzerine Karadeniz’in leziz tereyağı sürülür.
  • Çakallı Menemeni: Her bütçenin dostu menemenin bir de Samsun versiyonunu deneyin! Diğer menemenlere göre kaşarı daha bol koyulan Çakallı Menemeni özellikle son yıllarda ülke çapında ün kazandı.
  • Baklalı Sarma: Burada sarma kısa ve tombul yapılır! İçerisine buğday, bulgur, baharatlar ve bakladan oluşan harcın eklendiği bu lezzeti yerel lokantalarda bulabilirsin.
  • Oymaağaç Kebabı: Oğlağın sırığa geçirilerek 3 – 4 saat boyunca ağır ateşte çevrilerek pişirildiği Oymaağaç Kebabı şehrin imza yemeklerinden.