2024 Şampiyonlar Ligi Finali İçin Londra’da Kalınacak Yerler

Futbol severlerin merakla beklediği o döneme, 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ne adım adım yaklaşıyoruz! Ön eleme turları ve kura tarihlerini de dahil ettiğimizde neredeyse bir senelik bir sürece yayılan 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi tüm heyecanıyla devam ederken kimi futbol fanatiklerini “acaba lig finalini izlemeye Londra’ya mı gitsek?” merakı sardı. Biz de Bilet Dükkanı olarak 2024 Şampiyonlar Ligi Finali için Londra’da kalınacak yerler hakkında bilgi verebileceğimiz bir içerik hazırlamak istedik.

5 Mart 2024 5dk okuma

Hemen Bilet Dükkanı web sitesini ziyaret ederek bulunduğun şehirden en uygun fiyatlara Londra uçak bileti satın al, en güzel Londra otelleri için de rezervasyonunu tamamlayarak bu unutulmaz finali tam yerinde seyretme fırsatını yakala!

2024 Şampiyonlar Ligi Finali Ne Zaman?


Ön eleme aşamasının 13 Haziran 2023’te başladığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nin İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılacak olan final tarihi 1 Haziran 2024 yılı olarak kesinleşmiştir. Mayıs sonuna Londra uçak bileti almak için seni Bilet Dükkanı web sayfasına davet ediyoruz!

Şampiyonlar Ligi Finali Nerede? 


1 Haziran 2024 yılında İngiltere’nin başkenti Lonra’da, Wembley Stadyumu’nda oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için geri sayım başladı. İngiltere’nin en büyük ve milli stadyumu olan, 90.000 kişilik kapasiteli Wembley Stadyumu, Londra şehir merkezine yaklaşık 50 dakikalık sürüş mesafesinde yer alıyor. Özel araçla gitmektense metroyla Londra şehir merkezinden, kuzeybatıdaki Wembley Havalimanı’na gitmek daha kısa, 37 dakika sürmektedir.

 

wembley-stadyumu.webp

 

Şampiyonlar Ligi Finali İçin Londra'da Kalınacak Oteller


Bir önceki başlıkta, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nin oynanacağı Wembley Stadyumu’nun Londra şehir merkezine uzak bir konumda yer aldığından bahsetmiştik. Seyahatin boyunca stada yakın bir noktada konaklamak istiyorsan Londra’daki şehir merkezi otelleri yerine Wembley bölgesindeki konaklama tesislerinde kalman daha iyi olacaktır. İşte Wembley ve yakınlarında, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için konaklayabileceğin en iyi oteller:

Hilton London Wembley


Wembley Stadyumu’na 300 metre uzaklıkta yer alan 4 yıldızlı Hilton London Wembley bünyesinde iki restoran, Spa ve sağlıklı yaşam merkezi bulunduruyor. Londra otelleri arasında en çok tercih edilen ve engelli dostu olan tesisin tüm konaklama birimlerinde klima, ücretsiz kablosuz internet ve isteğe bağlı olarak oda servisi hizmeti sağlanmaktadır. Evcil hayvanların kabul edildiği tesis Wembley Park metro istasyonu ve Wembley Stadumu tren istasyonunun yanında yer almaktadır.

 

hilton-london-wembley.webp

 

Novotel London Wembley


Wembley Stadyumu’na yaklaşık 750 metre mesafede yer alan 4 yıldızlı tesis Novotel London Wembley otel genelinde ücretsiz kablosuz internet, fitness merkezi, sigara içilmeyen odalar, restoran, engelli konuklar için olanaklar, oda servisi, ücretli özel otopark, 7/24 açık resepsiyon ve bar gibi imkanlara sahip. Belli bir ücret karşılığında evcil hayvanlarınızla konaklayabileceğiniz Novotel London Wembley bünyesinde mini market ve banka ATMlerine de sahip.

 

novotel-london-wembley.webp

 

ibis London Wembley


Wembley Stadyumu’na 400 metre uzaklıkta yer alann 3 yıldızlı ibis London Wembley şehre gelen Türklerin de kalmayı tercih ettiği tesislerin başında geliyor. Geleneksel lezzetlerin yapıldığı restoranı, barı, snack barı, bagaj muhafaza odası ve modern döşenmiş sade konaklama birimleriyle ibis London Wembley tüm konaklama birimlerinde kablo TV, çay ve kahve yapma imkanı, özel banyo, şehir manzarası, çalışma masası ve ücretsiz banyo malzemeleri sağlıyor.

 

ibis-london-wembley.webp

 

St. George’s Hotel – Wembley


Wembley Stadyumu’na yaklaşık 450 metre uzaklıkta yer alan 4 yıldızlı St. George’s Hotel engelli dostu bir tesis ve sigara içilmeyen konaklama birimlerine sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. Ücretsiz kablosuz internet hizmeti, ücretli otopark, içecek ve yiyecek otomatı, 24 saat açık resepsiyon, konsiyerj, ses yalıtımlı konaklama birimleri, iş merkezi ve toplantı imkanlarıyla tercih edilen tesisin konaklama birimlerinde özel banyo, klima ve düz ekran TV mevcuttur.

Hemen Londra uçak bileti, otel ve araç kiralama rezervasyonunuzu yapın.

 

Londra'da Gezilecek 5 Yer


Hazır Londra’ya kadar gelmişken maçı izleyip dönmek tabii ki olmaz! İşte görmesi en az Şampiyonlar Ligi Finali kadar heyecan verici Londra’da gezilecek 5 yer:

  • Buckingham Sarayı

    Dünyanın en çok takip edilen kraliyet ailesi olan Windsor Hanedanlığı’nın konutu Buckingham Sarayı 1837 yılından beri İngiliz hükümdarların evidir. Sarayın içini gezmek için en az iki saat süren turlara katılabilirsin. Muhafız değişimini seyretmeyi unutma!

 

buckingham-sarayi.webp

 

  • Big Ben

    Londra’nın ikonik yapısı Big Ben, aslında saat kulesinin içindeki beş çanın en büyüğünün adı. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yerini koruyan Big Ben’in içini gezebilirsin. Kuleyi en iyi nereden görebilirim diye merak ediyorsan Westminster Köprüsü’nde bir yürüyüş seni bekliyor.

 

big-ben.webp

 

  • London Eye

    Şehri izlemenin en güzel yolu, bu dönme dolabın kapsüllerine binerek 30 dakika boyunca dinlenmekten geçiyor. Şehrin ikonik yapılarını ve Thames Nehrini kuşbakışı seyredebileceğin London Eye için en doğru saatler günbatımı vakti.

 

london-eye.webp

 

  • The British Museum

    Her ne kadar dünyanın dört bir yanından getirdiği “çalıntı” ürünleri sergilediği için kötü bir şöhrete sahip olsa da dünyanın en iyileri olarak gösterilen müzeye giriş ücretsiz ☺ The British Museum’a en az 3 saat ayırmak iyi olur.

 

the-british-museum.webp

 

  • Hyde Park

    Geniş ve kavisli bir göle ve muhteşem çimlere sahip Hyde Park Kensington Bahçeleri’ne komşu olmasıyla da güneşin ve doğanın tadını şehir merkezinden uzaklaşmadan çıkarmak isteyenlere keyifli bir gün vadediyor. Eskiden bir kraliyet av koruma alanı olan Hyde Park’taki Aşil Heykeli mutlaka görülmeli.

5 Mart 2024 5dk okuma

YORUMLAR

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Benzer Yazılar