Christmas Kutlamaları İçin En İyi Yerler

Yılın en eğlenceli döneminde herkes planlarını yaparken dünyanın her köşesinde festivaller, noel pazarları, partiler için hazırlıklar yapılıyor. Hep görmek istediğin ama sürekli ertelediğin yerleri keşfetmenin tam zamanı. İşte Christmas Kutlamaları için en iyi yerler… 

10 Kasım 2023 6dk okuma

Noel zamanı yaklaştıkça heyecan yükselmeye başladı. Işıklarla donatılmış Avrupa şehirlerinden, partilerin son bulmadığı Asya kentlerine, ABD’nin çılgın festivallerinden Balkanların süslü sokaklarına kadar Christmas kutlamaları tüm dünyada eğlence dolu anılara dönüşür.

Bir tatile ihtiyacım var diyorsanız ama sürekli bir engel çıkıyor ve erteliyorsanız noel zamanını mutlaka değerlendirin. Dünyanın neresine giderseniz gidin o şehrin tadını tamamıyla çıkarabileceğiniz an Christmas kutlamalarının denk geldiği günlerdir. Bilet Dükkanı olarak sizi “Christmas kutlamalar için nereye gitsem?” derdinden kurtardık ve birbirinden güzel 10 öneriyle geldik.

Christmas Kutlamaları İçin En İyi 10 Şehir 


Yılın en güzel zamanını nerede geçirmeyi seçerseniz seçin gittiğiniz her yerde tatil neşesini göreceksiniz. Bilet Dükkanı’nın avantajlı kampanyaları ile uygun fiyatlı bir tatil planlayabilirsiniz.

Sofya, Bulgaristan


“Balkanlarda Noel” denilince akla gelen destinasyonlardan biri olan Sofya, Bulgaristan’ın başkentidir. Eskiyi modernle birleştiren muhteşem, ilginç ve tablolara konu olan manzaralarıyla benzersiz bir karaktere sahiptir. Etkileyici modern binalar ve büyük meydanlar, eski tarihi mağazalar ve konaklarla ziyaretçilerini kendine hayran bırakır.

sofya.webp

Şehirde kurulan noel pazarlarından yöresel hediyelik eşyalara göz atabilir, Slaveykov Meydanı'ndaki Noel Parkı’nda adımlayabilir, Sofya Buz Parkı’nda çocuklar gibi eğlenebilirsiniz. Hayatınız boyunca unutamayacağınız eşsiz bir tatil için hemen Sofya uçak bileti alın, Christmas’ın tadını çıkarın.

Zagreb, Hırvatistan


Hırvatistan'ın başkenti Zagreb, Christmas kutlamaları için Türkiye’den gideceklerin en sevdiği seçeneklerden biridir. Uygun fiyatlı Hırvatistan uçak biletleri, hayran bırakan meydanları ve görkemli sokakları ile muhteşem bir Ortaçağ şehridir. Noel sezonunda gidenlerin unutamadığı Zagreb, tüm sokakların ışıklarla süslendiği, eğlenceli konserlerin olduğu, buzpateni etkinlikleriyle kış mevsiminin ve Christmas kutlamalarının zirveye çıktığı bir şehirdir. İster genç ister yaşlı olun fark etmez, 7’den 70’e herkes bu harika Balkan şehrinde dinlenirken eğlenir.

zagreb.webp

Tiran, Arnavutluk


Christmas kutlamalarının gözde şehri Tiran… Arnavutluk'un başkenti Noel zamanı görmeye değer şehirler listesinin başında yer alır. Büyüleyici atmosferiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakır. Uygun fiyatları Tiran uçak bileti sayesinden hem bütçe sorunu yaşatmaz hem de uzun uçuşlar yapmanıza gerek kalmaz. büyülüdür. Avrupa şehirlerinin kalabalığından uzaklaşıp Balkan tarzında şenliklerin tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

tiran.webp

Kendinizi Noel için Tiran'da bulursanız, Tiran Kalesi'ne mutlaka uğrayın ve sıcak çikolatanın, geleneksel bir kahvenin veya yöresel bir yemeğin tadını çıkarın. Ayrıca sevdikleriniz için geleneksel hediyelik eşyalar alabileceğiniz hareketli Noel pazarını da ziyaret edin.

Varşova, Polonya


Doğu ve Batı Avrupa arasında köprü olması nedeniyle kültürlerin çeşitliliği zirvede olan Varşova,  2. Dünya Savaşı'ndan önce Doğu'nun Paris'i olarak anılıyordu. Savaş sırasında tamamen yıkılmış ancak şehir küllerinden yeniden doğmuştur.

varsova.webp

Gittiğim yerde hem eğlenmek hem kültür turu yapmak istiyorum derseniz Polonya size hem geçmişim izlerini tüm gerçekliği ile gösterir hem de Noel zamanında da verdiği eğlence ruhuyla harika bir tatil yaşatır. Bilet Dükkanı’nın efsane kampanyaları ile hemen Varşova uçak bileti alın ve Kraliyet Sarayı’ndan doğa güzellikleriyle dillere destan olmuş parklara kendinizi bırakın.

Lübliyana, Slovenya


Ejderhası olan şehir Lübliyana’yı keşfetmeye hazır olun. Bize güvenin ve daha yazımızı bile okumadan Slovenya uçak bileti için hazırlığınızı yapın.

lubliyana.webp

Burası Avrupa'daki henüz yeni yükselişte olan favori şehirlerimizden biri. Her gelen ziyaretçisini büyüleyen Lübliyana; renkli, canlı, derli toplu, çok fotojenik… Kısacası burada ne ararsanız var. Ziyaret edilecek turistik yerlerin uzun bir listesi olmadan, doya doya gezmenin ve keşfetmenin tadını çıkaracağız bir şehir için Christmas döneminden daha ideal bir dönem olamaz.

Bükreş, Romanya 


Mimarisine hayran olacağınız bir şehir arıyorsanız tek bir önerimiz var, HEMEN BÜKREŞ UÇAK BİLETİ ALIN!!!  

Daha önce hiç  farklı tarzdaki binaların yan yana durduğu, baktıkça sizi hayran bırakan binaları keşfedin ve sonra muhteşem fotoğraflar için hazırlanın… Bükreş ayrıca Christmas kutlamalarında harika ve canlı bir atmosfere sahiptir. Bükreş'e bir şans verirseniz burayı beğeneceğinize biz çok eminiz.

bukres.webp

Prag, Çek Cumhuriyeti


Prag hemen hemen herkesin seyahat listesinde yer alan bir şehirdir. Bunun elbette birçok sebebi var. En cazip olduğu nokta,Avrupa'daki diğer yerlere göre daha ucuz olmasıdır. Prag uçak bileti alarak inanılmaz bir tarihe, güzel ve tarihi bir mimariye, canlı ve heyecan verici bir topluluğa ve lezzetli yemeklere eşlik edebilirsiniz. Prag'da ziyaret edilecek yerler aramanıza gerek yok, zaten her yer Avrupa'nın sunduğu en iyi turistik mekanlardan oluşuyor. Gösterişli gotik mimarisi ve büyüleyici kültürüyle Prag seni bekliyor

prag.webp

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri


Dünyanın en lüks şehirlerinden biri olarak tanımlanan Dubai, her şeyin abartılı kutlandığı dünyadaki tek şehir olabilir. Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) turizmin gözdesi konumundadır. Dubai, BAE'nin en kalabalık şehri olmasının yanı sıra inanılmaz lüks ve turizm yönleriyle de tanınıyor. Dubai uçak bileti alarak, Christmas kutlamalarını bambaşka bir deneyimle geçirebilirsiniz. 

dubai.webp

Dubai'de Christmas kutlamaları gerçekten dikkat çekici ve alışılmadık bir şenliktir. Şehir; Noel etkinlikleri, büyüleyici pazarlar ve ünlü simge yapılarını süsleyen şenlikli dekorasyonlarla canlanır ve misafirlerini büyüler.

Kopenhag, Danimarka


Dünyanın en büyülü şehirlerinden biri olarak bilinen Kopenhag; çeşit çeşit pazarları, şenlikli peri masalına benzeyen manzaraları ve saat 15.30'da havanın karanlığını unutturmaya yetecek kadar parlak ışıklarıyla Christmas zamanlarında gerçek bir rüyaya dönüşür.

kopengah.webp

Eğer Noel zamanında Kopenhag uçak bileti aldıysanız, dünyanın en eski eğlence parklarından Tivoli Bahçeleri’ni kaçırmayın. 

Maskat, Umman


Doğasının dinginliğini, antik kalelerin heybetini ve kültürel çeşitliliği içinize işleyen bir şehir: Maskat. Eşsiz güzelliklere ve harikalara sahip Maskat, okyanusun ve dağların büyüleyici manzarasıyla çevrilidir. 

maskat.webp

Umman misafirperverliği ve güzelliğinin sıcaklığını Christmas zamanında hissetmek için Umman uçak bileti alın.

Bilet Dükkanı Fırsatlarıyla Uçun


Seyahat ederken kafanızı kurcalayan ilk şey pahalılık olabilir. Bilet Dükkanı ile endişe etmenize gerek yok. Akıllı seyahat fırsatları ile uygun fiyatlı uçak bileti, ev konforunu aratmayacak otel avantajları, hızlı ulaşım için araç kiralama, ekonomik bir seyahat için otobüs bileti tek sayfada tatilinizi eşsiz bir hale getirecek. 

Fırsatlarla dolu çok sayıda kampanyadan yararlanarak uygun fiyatlı uçak bileti satın alabilirsiniz. Hayallerinizdeki rota ister yurt içi ister yurt dışı olsun, Bilet Dükkanı'nda indirimli fiyatlarla seni bekliyor. 

10 Kasım 2023 6dk okuma

YORUMLAR

Kampanya Duyuruları ve Seyahat Önerileri için Abone ol

Ad Soyad*
E-Posta*

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Zehra Erdin
229 Yazı

Benzer Yazılar